All bevegelse er fysisk aktivitet »

 

Aktivitetskurs for barn og unge - weekendkurs


Snåsa Hestesenter tilbyr aktivitetskurs for barn og ungdom. Vi legger stor vekt på å lære bort et aktivt liv der målet er endring i livsstil, aktivitet og kunnskap om sunn og god mat. Vårt fokus er fysisk aktivitet med hest.


Vi legger ikke press på noen, og tar hensyn til hver enkelt - men dagene på kurs er fylt til randen med aktiviteter og gjøremål som passer for de fleste, så det er vanskelig å ikke la seg rive med. Kursopplegget er laget gjennom samarbeid med hestesenteret og ernæringsfysiolog, og er tilpasset barn og ungdom.

 

 

Hesteaktiviteter:

Hos oss kan du lære om de forskjellige aktiviteter som finnes i hestesporten. Hestesport passer for alle. Hos oss får du prøve det du har lyst til å prøve. Vi går frem i ditt tempo, og tilnærmingen til hestene er etter din bakgrunn og erfaring.


Ridning styrker ben og muskler, gir flott holdning, god balanse og bedre kondisjon. Du får nye utfordringer, samtidig som kontakten med hesten virker avstressende. Du er aldri alene når du driver med hest – dere er alltid et par; hesten og du. Samvær med hest er alltid moro.

 

 

Kosthold:

Vi har også fokus på et riktig og sunt kosthold som passer for barn og unge. Her vil du lære å sette sammen egne måltider på bakgrunn av en egen kostholdsplan som er tilpasset barn og unge, og som er utarbeidet av en ernæringsfysiolog spesielt tilpasset vårt tilbud. Du lærer å lage frokost, lunsj, middag og kvelds og sunne snacksalternativ.

 

 

Innkvartering:

Overnatting i våningshus eller hytte.

 

 

Aktivitetskurset vårt er et positivt kurs på mange måter;

Deltakerne får lære nye ting, får økt selvtillit og har det hyggelig sammen. Humøret stiger i takt med at de mestrer utfordringene, og mange vil finne nye venner hos oss som de fortsetter å ha kontakt med etter avsluttet kurs.

 

 

Oppfølgingskurs – weekendkurs 2

Senere vil vi også komme med et oppfølgingskurs for de som er interessert.

Dette kurset vil inneholde:

  • økt hestekunnskap

  • forbedring av ride-/kjøreferdigheter

  • videreutvikling innenfor dine favorittvalg når det gjelder hest

  • kostveiledning etter enkle prinsipper – det skal være gøy å lage sunn mat

 

 

Pris og påmelding:


Weekendkurs:

Ankomst fredag ca. kl. 19. Avreise søndag ca. kl. 16.

Pris kr. 1500Depositum kr. 500 betales ved påmelding. Restbeløp må være betalt innen 14 dager før kursstart. Påmeldinga er ikke gyldig før hele påmeldingsavgifta er betalt.

 

 

Ring Ellen på tlf 959 04 791 eller Ola på tlf 416 08 491 om du er interessert i noen av våre tilbud. Du kan også sende oss en e-post: ellen@snaasa-hestesenter.no

 

Nagelhus gård ligger et lite stykke øst for Snåsa sentrum: Kart

 

 

 

 

 

Til salgs nå »

 

Hester

 

 

Hunder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagelhus © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

Snåsa Hestesenter

 

Gården Nagelhus

 

Utleiehytte Snåsa

 

Hunder

 

Connemara - irsk ponni

 

Fjellturer og kløving i Snåsa

 

Aktivitetskurs for barn og unge

 

Snåsa Hestesenter